Severin design

This website is under construction

Wie ben ik?

Hoi, ik ben Annick!

Welkom bij Severin Design. De plek waar het allemaal gebeurt!  Wat je hier ziet, zijn ideeën, gedachten en concepten die tot leven zijn gekomen. Wat eerst een gevoel of een ruwe schets in je hoofd was, maak ik tot de werkelijkheid die je aan kunt raken, kunt zien en kunt voelen.

Het perfecte logo, een schitterende website, het meest aansprekende visitekaartje; daar ga ik voor.

Het mooiste aan mijn werk vind ik het puzzelen. Met beelden, ideeën, kleur en vorm. Jouw gedachten visueel en waar maken zodat het precies is zoals je bedoelt had. Of juist verrassend anders maar wel exact zoals het moet zijn. Alles eruit halen wat er in zit. Wat je krijgt is dan uiteindelijk meer dan alleen wat je ziet; het is het beste verlengstuk van jouzelf! Dat is waar Severin Design voor staat.

Van mijn vrienden kreeg ik de bijnaam Severin. De naam is altijd bij mij gebleven en hier tot leven gekomen. Kijk gerust rond in mijn portfolio en ik hoop dat je net zo van de ontwerpen kunt genieten als ik deed bij het vormgeven en maken ervan. Neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten. Ik vind het leuk om je te spreken en beantwoord graag je vragen!